Auditorie / Teatre

At sidde i en god stol øger oplevelsen, man følger bedre med, og man får et større udbytte af det, der foregår på scenen eller podiet.

Getamas teater- og auditoriestole er tilpasset salen eller lokalet, hvor de monteres. Det giver bedre siddekomfort og bedre ud-syn, og samtidig hører man bedre, når øjnene kan følge med i det, der foregår. Når man sidder godt, falder kroppen til ro, og man skal ikke vride og vende sig for at følge med.

Det drejer sig i høj grad om siddehøjde, ryglæn og polstring, alt sammen noget man opnår igennem mange års erfaring. Stolenes størrelse og salens indretninger er i det hele taget noget man bør være opmærksom på, når man projekterer en større sal. Det hjælper jo ikke meget at investere millioner i en flot bygning, hvis den ikke fungerer, som publikum forventer. Alt skal fungere, og akustikken skal være perfekt.

Det kan på sigt give mange ærgelser, som man kunne undgå, hvis man fra starten tager Getama med på råd. Det er for det meste en helt gratis service, og vi giver gerne et uforpligtende overslag.

Et flot helhedsindtryk

Det er det, vi alle stræber efter, og det er her, at samarbejdet mellem bygherre, arkitekt og Getama kommer helt til sin ret. Det rigtige stofvalg tilpasset lokale og stolestel gør underværker, og der er tusinde af muligheder at vælge imellem.

Getama er kendt viden om

– for uovertruffen kvalitet i polsterarbejdet, hvilket sikrer et flot helhedsindtryk, ligesom vort team af dygtige montører sikrer en perfekt opsætning.

Valgmuligheder

Når man vælger at samarbejde med Getama, er der mange modeller at vælge imellem, både til auditorie- og teaterindretning.

Ud over de viste muligheder fremstiller Getama også inventar ud fra den enkelte arkitekts specielle ønsker og ideer til, hvordan en sal skal indrettes.